Interieur Schoonmaakstad

Welkom in Schoonmaakstad,
het specialistisch reinigingsbedrijf in Almelo!

Schoonmaakstad is hét specialistisch reinigingsbedrijf in Almelo, Twente. Wij bieden een uitgebreid pakket van diensten aan, op locatie of bij jouw thuis. Daarbij profiteer je van onze jarenlange ervaring. We werken onder andere voor bedrijven in het mkb én voor het hoger segment hotels van Nederland.

Een professionele, persoonlijke aanpak, waarbij scherp op schoon en een innovatieve werkwijze centraal staan. Wij zijn gespecialiseerd in specialistische dieptereiniging. Denk hierbij aan: tapijtreiniging, reinigen van jouw meubels zoals banken, eetkamerstoelen, matrassen en tuinmeubilair. Daarnaast zijn wij specialist in vloeronderhoud, het reinigen van caravanbekleding, buitenmeubels en het interieur van jouw auto.

Meubel
Tapijt
Hal
Vloer
Ontvangstruimte
Auto
Autoreiniging

Ontdek het gemak van Schoonmaakstad

Schoonmaakstad in Twente biedt als schoonmaakbedrijf in Almelo volledige service op locatie én bij jou thuis. Ontdek het gemak en loop bij ons binnen. Maak eenvoudig een afspraak online of telefonisch op 085-2737459.

Hulp nodig om jouw meubels langs te brengen? Huur hiervoor onze aanhanger, of maak gebruik van onze haal- en brengservice. Wel zo makkelijk!

Is er waterschade, rookschade of een andere calamiteit die niet tot de volgende dag kan wachten? Geen zorgen! Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via onze calamiteiten service op 085-2734579.

Alles onder één dak

Bezoek ons aan de Buitenhavenweg 2A in Almelo en ontdek zelf Schoonmaakstad. Schoonmaakstad is praktisch ingericht met een werkplaats, een gezellige ontvangstruimte, een koffiehoek en een speelhoek. Maak gebruik van onze Wi-Fi of bekijk ons assortiment in de showroom.

Wil je zien hoe wij het specialistisch reinigen van meubels aanpakken? Vraag dan een van onze medewerkers en kijk mee tijdens het proces. Wil je na het reinigen van je parasol, tuin-, boot-, en/of caravankussens dat wij deze in opslag nemen tot het volgende seizoen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Wij zijn er voor je!